Saturday, 31 March 2012

Sign Name ♕



Hye bloggerians ~ hari ini pada tarikh 1 April 2012 Hafiz akan mengepost satu lagi cerita yang akan disampaikan sekejap sahaja lagi . Before tuh Hafiz nak cakap serba sedikit pasal APRIL FOOL`S . Tau ke tidak apa sebenarnya maksud disebalik perkataan tu ? Korang kann selalu sebut pasal April Fool laa apa lah ini laa tu laa macam-II laa kann ? Elayy , ingat Hafiz taktau ~ Hahaha , k gurauan je . Nak tau maksudnya apa ? Mehh baca dengan teliti '' APRIL FOOL adalah sebuah perayaan hari kemenangan atas pembunuhan ribuan umat ISLAM di Sepanyol oleh tentera salib dilakukan secara penipuan '' . Dah baca ? Sebenarnya Hafiz dapat ayat ni dari TWITTER , so ! Hafiz C & P je laa nak bagi korang sedarkan apa sebenarnya terselit disebalik maksud di dalam ayat tu . Kayy , hope korang jangan lagilah menyambutnya kerana haram tau umat islam menyambutnya , bahaya nanti , Allah tak suka :') Ingat kayy ? Great ! 

Kayy now it time to listen , read my story kayy ? Kayy good (!)Tajuk yang akan disampaikan oleh Hafiz ialah bertajuk SIGN NAME . Masing-II ada sign name tak yang kawan-II korang bagi ke , mesti ada kann , benda ni sebenarnya bukannya untuk menjadi HOT ke apa , tidak sama sekali ! Benda ni dikira kenangan dan jasa anda pada mereka lah , mana tau korang ada buat something dekat mereka then diorang membalas dengan sign name , mane tau kann ? Certain ada yang macam tuh . Kayy , pada bulan yang lepas , Hafiz dapat 4 Sign Name baru , kesemuanya perempuan , mereka cantik-II belaka , kayy Hafiz jeally :3 , haha ! Ini masih gurauan lagi xD Ecececeh ~ Hahaha ! kayy , kita continues balik . Yang 1 daripada 4 sign name tuh adalah cousin kesayangan Hafiz , nama dia RAJA NORSAFURA EWANIE . Sedapkann nama dia , korang nak tengok takk picture nya ? Okayy Hafiz sedang upload , kayy ~ ni diaa


Kayy , dia sememangnya cantik + cool :') Jyeahh ! ;D . Dia ni orang kedua yang bagi sign name untuk Hafiz . Thanks dear :*

Okayy , yang ini pulakk orang pertama yang buat sign name untuk Hafiz pada bulan lepas . She`s name is NUR SURAIYA NATASHA . Nama dia pun sedap jugakk tapi tak enak jika dimakan yee ~ hihihi xD
Dia ni kawan sekelas aku and her perangai sangat-II lucu orangnya . Dia suka buat lawak , dikira lawaknya boleh buat satu class ketawa akan lawaknya sahajaa , betapa hebatnya seorang kaum hawa ni , ececeh ~ haha ;D , btw , nak tengok picture nya ? Let`s check it out ...



Diaa pun cantikk jugak but dia sekarang sudah berpunya , pandai jaga muka , cepat melenting , macam-II perangainya , btw thanks darling :)

Now third , diaa ni pulakk orang ketiga yang buatkan sign name untuk Hafiz , budak satu school tapi lain class kayy *Padahal class nya sebelah , sebelah jee xD* hihihi , saja gimikk ~ kayy , nama dia SITI NUR ALYNA . Orang kata dia jenis orang yang takda feeling dalam class nya . Tapi aku tengok biasa je dia , ada ketawa jugak , ada sedihnya jugakk , tapi dia pun jugakk beautiful like a princess ~ Ececeh , jangan marah :3 . Hafiz saja-II je laa . For me , korang berEmpat masing-II cantikk , serious , Hafiz berani sumpah >< Ouhh ~ btw , nak tengok picture ni pulakk , let`s look a look


Dia suka snap pict macam ni , trend dia ni , Hafiz pon ada trend Hafiz jugakk , macam-II , hihihi ;D kayy , i want to thanks for this sign name n i appreciated :') Thanks beb .

Okayy last sign name for last month . Nama dia ECHAH AZLAN . Just 15 years old , PMR for this year , kayy good luck kayy for your PMR examination :') Insya-Allah i will pray for you . Kayy malas nak cerita panjang , just look a look kayy this picture , yang ni paling AWESOME ! I like that .


Cantikk kann dia edit ? Cantik jugakk pada raut wajahnya jugakk >< kayy , malas nak puji lebih , nanti diorang akan bangga diri then akan terus cepat leka akan perbuatannya . Ececeh ~ malas nak ceramah lagi dahh , waktu pon dah suntukk , apa-II pon thanks because buat sign name yang tercantik ni buat Hafiz n jasamu akan ku kenang buat selama-lamanya :')

Kayy bloggerians ~ time to pen-off now , insya-Allah pada lain hari kita ketemu lagi yaa ~ kayy bye , take care GTG n Assalamualaikum .


No comments:

Post a Comment