Monday, 24 October 2011

With A Capital ''A''

Salam ~~ aku hari ni nak share ngan k0rang ab0ut this hamba Allah ni .. Dia ni sekarang milik aku .. s0 ! jangan sape nak kaca0 dia .. hmm ~~ aku start c0up ngan dia 09/10/11 and pada pukul 09.10 minit .. smart tak ?? ni aku ngan dia takde rancang p0n !! da terjadikan ? s0 ! aku ngan dia p0n terkej0t jugak .. tetbe kt0rang c0up pada tarikh tu .. kirenya Alhamdulillah la .. HAHA !! hmm ~ secara tidak langsung aku tak paksa dia c0up ngan aku .. da j0doh ! haha #puiihLahh !! hmm ~ ape p0n aku sayang dia sebagai mane dia sayang aku gak .. hehehehe .. k larh ,, sampai sini je aku nak p0st t0k k0rang sume .. see u when i see u ,, bye !! ch0w ~

No comments:

Post a Comment