Wednesday, 26 October 2011

TakDe Elektrik

Salam~ hmm ,, k0rang nga wat pe tu ?? aku hari ni nak share ngan k0rang tentang tajuk yang aku nak sampaikan kat k0rang ni .. hmm ~ firstly ,, aku nak cakap kat taman aku ni kirenya 1 taman takde ''current'' la ,, sepat0tnya malam ni mak aku nak buat kuih t0k es0k .. tapi ! tak jadi bab takde current pnye pasal .. terpkse la cuti lagi .. hmm ~ nak tau tak ,, time tu aku tengah tid0r tau .. pas tu ,, aku terkej0t la bb aku baru bang0n je tetibe gelap je mate aku ni .. aku p0n rase cuak ar bab gelap gilerr ,, aku p0n sebenarnya tak tau p0n takde current ,, aku memang time tu rase tak0t gilerr .. pas tu aku diam jela .. tunggu bape minit je , mak aku p0n pasang lah lilin .. hissh ~~ naseb baik meyh !! HAHA ! ape p0n tak ley ... aku rase sampai pagi k0t current ni takde .. ye la ,, bb cuti kan ? takde sape nak bet0lkan .. terpkse la tunggu sampai es0k pagi .. sab0 je la ~ 0k la ,, sampai ni je aku nak share ngan k0rang sume .. k ! tunggu p0st yang baru k ... bye ! ch0w ~

No comments:

Post a Comment